eten & drinken

Café Harlem Soul Food | Stijlvol Benidorm bruin *Amsterdam-Centrum

nachos amsterdam centrum cafe harlem soul food

Het is denk ik niet teveel gezegd om te zeggen dat Café Harlem Soul Food nachos ademt. Nachos met kip, nachos met gehakt of nachos met jalapeños, de heilige tekst is dan ook op verschillende plekken in het café vertegenwoordigd. Kortom de verwachtingen zijn hoog gespannen.

De keuze:
– Nachos met kip
– Nachos met gehakt
– Nachos met jalapeños

Nachos klein € 10,50 & groot € 15.

Na de oversized plastic jurk van vorige week kozen we vandaag toch maar even voor de slim fit: de kleine versie dus, met kip.

De ingrediënten: nachos, guacamole, salsa, zure room, kip, ui, rode peper, cheddar, rode & gele paprika en tuinkers als topping.

Het oordeel:
De entree van de nachos van vandaag beloofd veel goeds. In tegenstelling tot vorige week lijken de nachos van vandaag in gala outfit aan te treden, dit zou zomaar liefde op het eerste gezicht kunnen zijn. Gaandeweg de date voortduurt blijken de nachos niet alleen te beschikken over de juiste looks maar toch zeker ook inhoudelijk van een zeer respectabel niveau. Enige aanmerking is dat de nachos ter voorbereiding van deze date wellicht iets te lang onder de zonnebank hebben gelegen, hetgeen tot een ietwat onnatuurlijke tint heeft geleid. Het Benidorm Engels doorbakken bruin komt ook de smaak niet geheel ten goede. Daarnaast zijn kip en nachos misschien niet het meest gelukkige huwelijk, maar over smaak valt uiteraard te twisten. Ondanks de ietwat ordinaire bite kunnen we er niet omheen, de nachos bij Harlem Soul Food die doen de soul wel goed.

Cijfer: 7,5

Vergelijkbare artikelen