Bar Baarsch | De Mexicaanse zon *Amsterdam-West

nachos Amsterdam west bar baarsch

Sommige dingen zijn zo goed dat je ze best nog een keer wilt doen, zo werkt het ook met nachos. Dit geldt al helemaal als het onze huidige lijstaanvoerder betreft welke probeert met een nieuwe kaart de concurrentie nog verder af te schudden. En man man man.. wat kunnen we hierover zeggen.

De keuze:

– Nachos classic € 9,50
– Nachos met chorizo € 13,50
– Nachos met pulled chicken € 14,50

De keuze: nachos met pulled chicken (enkel en alleen omdat de nachos met gekruid gehakt van de nieuwe kaart geschrapt zijn).

De ingrediënten: rode ui, peterselie, gele paprika, rode paprika, salsa, guacamole, geraspte slierten kaas, crème fraiche, pulled chicken, bbq saus.

Het oordeel: Onze theorie is als volgt, het kan haast niet anders of de bloedeigen moeder van Ignacio himself is tijdens haar jaarlijkse stedentrip per toeval langs Bar Baarsch gegaan. Daar is haar onder het genot van een goeie fles wijn hoogstwaarschijnlijk getracht een aantal essentiële geheimen van het heilige recept te ontlokken en met succes! Dichter bij de historische zomerdag van 1943 zijn we tot nu toe niet gekomen, voor even voelde Amsterdam-West als het Mexicaanse Piedras Negras en had Bar Baarsch verdacht veel weg van het lokale restaurant van Ignacio. Dus mocht je vervroegd met zomervakantie willen, dichter bij de Mexicaanse zon ga je in Amsterdam niet snel komen.

Cijfer: 8,0