eten & drinken

Bar Baarsch | Zeer degelijke nachos *Amsterdam-West

nachos Amsterdam west bar baarsch

Omdat wij vonden dat het tijd werd voor een waardig eerbetoon aan de Columbus van de nachos (Ignacio Anaya) en ook zeker omdat we jullie de beste nacho spots van Amsterdam niet willen onthouden, is dit het begin van: DE GROTE NACHO TEST!

De eerste keuring vond plaats bij Bar Baarsch, Jan Evertsenstraat 91, Amsterdam West.

De keuze:
– Nachos classic, ook wel nachos vega genaamd à € 8,50
– Nachos met gekruid gehakt à € 10,50
– Nachos met pulled pork à € 10,50

Vandaag onderworpen aan de test: nachos met gekruid gehakt.

De ingrediënten: rode, gele & groene paprika, gekruid gehakt, kaas (jong), salsa saus, guacamole, crème fraîche, rode ui (en natuurlijk nachos).

Het oordeel: Hoewel de ervaring leert dat uiterlijk toch zeker niet alles is, zouden deze nachos bij een oppervlakkig oordeel erg hoog scoren. Esthetisch gezien een ruim voldoende en over de hoeveelheid zou zelfs sergent Garcia niet geklaagd hebben. Als voorgerecht prima te delen met 3 tot 4 personen, en als hoofdgerecht voor 1 persoon zijn deze nachos ook zeker niet mis.

Dan toch wel het belangrijkste, de smaak. Op dit onderdeel scoren de nachos van Bar Baarsch prima, toch missen ze enigszins karakter. Zoals hierboven te lezen valt zaten er geen bijzondere ingrediënten in en de beruchte bandiet jalapeño ontbrak. Moet gezegd worden, het gehakt was prima gekruid zoals ook onze grote vriend Ignacio het graag had gezien. Samenvattend zijn deze nachos te omschrijven als een vouwwagen op een Mexicaanse camping, bijna alles zit erin maar het is toch wel iets te gewoon. Oftewel zeer degelijke nachos.

Cijfer: 7,5

Vergelijkbare artikelen