Beauty

Transparante mascara | Wat is het en hoe gebruik je het?

Transparante mascara / wenkbrauw gel, ik kan niet meer zonder! En wel voor mijn wenkbrauwen. Eens in de paar weken laat ik mijn wenkbrauwen verven en epileren. Ik ben blond en als ik er niets aan zou doen dan zijn mijn wenkbrauwen onzichtbaar. 

Na een bezoek aan de schoonheidsspecialiste zijn ze mooi donker maar de finishing touch mist en doe ik daarom zelf met transparante mascara. Dit is de enige manier waardoor ik enigszins in de buurt kom van bushy eyebrows. 

Op dit moment vind ik bushy eyebrows gewoon zooo mooi. Ik weet zeker dat als ik later foto’s van mezelf zie dat ik het afgrijselijk vind maar goed, dat is dan. 

Een mooi voorbeeld van een blonde vrouw met subtiele bushy eyebrows vind ik Natalia Uliasz.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Natalia Uliasz 🇵🇱 (@natalia_uliasz)

Natuurlijke wimpers

Zoals ik al aangaf gebruik ik transparante mascara alleen voor mijn wenkbrauwen. Maar de echte beauty professionals gebruiken het ook om wimpers te krullen en definiëren. Je behoudt je eigen wimperkleur maar brengt je wimpers wel in shape <3

Misschien dat ik dit van de zomer ga proberen om te voorkomen dat ik van die panda ogen krijg als ik ga zwemmen.

Donshaartjes

De een heeft veel meer of in ieder geval veel zichtbaardere baby / donshaartjes dan de ander, vaak bij je haarlijn, ik vind het zelf niet fijn om hiervoor gel of een ander haar product te gebruiken. Met een heel klein beetje transparante mascara houdt je ook deze haartjes in toom.

Waar koop je transparante mascara / wenkbrauwgel?

Jaren geleden heb ik bij Kruidvat deze Essence Lash Brow Gel Mascara gekocht voor € 1,99. Sindsdien check ik altijd of ze ‘m weer hebben maar voor mijn gevoel is hij al een jaar niet in voorraad. Helaas!

Ik werd een beetje wanhopig en heb toen in een opwelling wenkbrauw gel gekocht voor € 16,95. Echt heel erg duur en onnodig als je het mij vraagt. Doe dat vooral niet. 

Doorzichtige mascara Maybelline

Maybelline heeft namelijk ook gewoon een transparante wenkbrauwmascara voor normaal € 10 en nu € 5,99.

Vergelijkbare artikelen