Transparante mascara (review)

transparante mascara

Natuurlijke wimpers

Ik gebruik transparante mascara om mijn wenkbrauwen in model te brengen. De echte beauty professionals gebruiken het ook om wimpers te krullen en definiëren. Je behoudt je eigen wimper kleur maar brengt je wimpers wel in shape.

Donshaartjes

De een heeft veel meer of in ieder geval veel zichtbaardere baby / donshaartjes dan de ander, vaak bij je haarlijn, ik vind het zelf niet fijn om hiervoor gel of een ander haar product te gebruiken. Met een heel klein beetje transparante mascara houdt je ook deze haartjes in toom.

Waar koop je transparante mascara / wenkbrauwgel?

Jaren geleden heb ik bij Kruidvat deze Essence Lash Brow Gel Mascara gekocht voor € 1,99. Sindsdien check ik altijd of ze ‘m weer hebben maar voor mijn gevoel is hij al een jaar niet in voorraad. Helaas!

Ik werd een beetje wanhopig en heb toen in een opwelling wenkbrauw gel gekocht voor € 16,95. Echt heel erg duur en onnodig als je het mij vraagt. Doe dat vooral niet. 

Doorzichtige mascara Maybelline

Maybelline heeft namelijk ook gewoon een transparante wenkbrauw mascara voor maar € 5,99.

Mijn ervaring

Wat ik prettig vind aan dit product in vergelijking met veel andere producten die ik eerder heb geprobeerd is dat het borsteltje heel fijn is, hij neemt dus ook de donshaartjes mee. En omdat het een wimper & wenkbrauw mascara in 1 is worden je wenkbrauwen niet zo hard. 

Ook had ik bij veel andere producten die ik geprobeerd heb dat ik eerst mijn wenkbrauwen met een ander borsteltje netjes moest maken voordat ik de mascara / gel kon gebruiken. Bij deze hoeft dat niet!

Transparante mascara / wenkbrauw gel, ik kan niet meer zonder! Eens in de paar weken laat ik mijn wenkbrauwen verven en epileren. Ik ben blond en als ik er niets aan zou doen dan zijn mijn wenkbrauwen onzichtbaar. 

Na een bezoek aan de schoonheidsspecialiste zijn ze mooi donker maar de finishing touch mist en doe ik daarom zelf met transparante mascara. Dit is de enige manier waardoor ik enigszins in de buurt kom van bushy eyebrows. 

Op dit moment vind ik bushy eyebrows gewoon heel mooi. Ik weet zeker dat als ik later foto’s van mezelf zie dat ik het afgrijselijk vind maar goed, dat is dan. 

Een mooi voorbeeld van een blonde vrouw met subtiele bushy eyebrows vind ik Natalia Uliasz.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Natalia Uliasz 🇵🇱 (@natalia_uliasz)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als ayurveda