duurzaamheid

weDo shampoo bar (review)

weDo shampoo

Shampoo bars zijn de toekomst, althans dat hoop ik. Het zou een hoop plastic en microplastic schelen als we massaal overstappen op shampoo bars. Tot het zover is test ik zoveel mogelijk shampoo bars zodat jij een goede keuze kunt maken als je de stap durft te wagen. Want de ene shampoo bar is de andere niet. Sommige zijn super fijn, terwijl je de ander na een was poging het liefst in de prullenbak gooit.

Eerder testte ik de Nature Box shampoo bar, deze is inmiddels op en ook na langdurig gebruik ben ik nog steeds fan! Het is een hele fijne shampoo bar die lekker schuimt, heerlijk ruikt en je haar ook goed schoon wast.

Toch is het tijd voor een nieuwe shampoo bar, namelijk de weDo shampoo bar. Deze kreeg ik via werk en ik ben heel benieuwd of hij net zo fijn is als die van Nature Box.

weDo shampoo bar

De verpakking van de weDo shampoo bar ziet er mooi uit, een lekkere frisse, hippe kleur. Alvast 1 punt voor weDo. Ook de bar zelf ziet er mooi uit, het logo is in de zeep gegraveerd en de zeep is oranje / oudroze en hij ruikt heerlijk.

Met de weDo shampoo bar kan je zowel je haar als lichaam wassen, hij is plasticvrij en vegan.

Ik heb de shampoo bar voor normaal of beschadigd haar.

weDo shampoo review

Na mijn positieve ervaring met Nature Box verwachtte ik eerlijk gezegd teleurgesteld te worden door een nieuwe shampoo bar te testen, het tegendeel is waar. Ik ben weer positief verrast. De bar schuimt iets minder makkelijk, maar dat kan ook liggen aan het feit dat hij net nieuw is. Maar hij maakt mijn haar wel super schoon en het blijft langdurige vetvrij, heel erg fijn.

Na het wassen met deze bar voelt mijn haar wel wat stug, dus het is – als je ook droog haar hebt – wel van belang om erna nog een conditioner (bar) te gebruiken. Als je dat doet is ook deze shampoo weer een absolute aanrader.

Vergelijkbare artikelen